Profiel

Mijn naam is Anne Theunisse

Ik ben met mijn praktijk Parnass gestart in Brabant waar ik vandaan kom. Vanwege verhuizing met ons gezin naar Maastricht heb ik sindsdien mijn praktijk hier gevestigd.

Ik ben opgeleid als agoog en heb daarna de 3 jarige voortgezette opleiding Transaktionele Analyse te Utrecht gedaan. Tevens ben ik opgeleid tot Senior Facilitator Voice Dialogue en heb ik me  jarenlang verdiept in Mindfulness en heb  hierin training gegeven.

Sinds enkele jaren heb ik me volledig gericht op het Coachen

Rode draad in mijn leven en in de manier waarop ik vorm geef aan mijn werk, is het bezig zijn met groei en ontwikkeling, het in beweging komen en blijven.
Het zoeken naar nieuwe wegen en bronnen en de vraag hoe we ons verhouden tot dat wat we tegen komen in ons leven boeit en inspireert mij.
Wat zijn onze overtuigingen, gevoelens en drijfveren en wat betekenen die in contact met onszelf en in relatie met de ander? Wat heeft ons succes gebracht en wat staat ons succes in de weg?

Doorvoelen en ervaren, aanleren van nieuwe vaardigheden, confrontaties durven aangaan, bewust worden van eigen overtuigingen en het leren nemen van eigen verantwoordelijkheid, dit alles binnen een veilige setting, zijn de belangrijkste kenmerken van mijn stijl van werken.

Ik ben ruim 30 jaar werkzaam vanuit mijn eigen praktijk als Coach / Counselor en sinds 2000 te Maastricht.

Ik heb uitgebreide ervaring in coachen van mensen in profit als in non-profit organisaties als ook mensen uit de privé sector met vragen die zowel werk als privé gerelateerd zijn.

Dit doe ik met veel plezier, passie en bevlogenheid.

“Doelen kunnen pas gerealiseerd worden als gevoel en verstand op een lijn zijn gebracht en blokkades die dat verhinderen worden opgeruimd”.