image

Coaching en Training
image
image
 

Over Parnass


 Over Parnass | Profiel | Parnass en ik | Parnass en mijn bedrijfProfiel Anne Theunisse

Ik ben geboren in Roosendaal in februari 1958 in een onderwijsnest.
Een gezin waar veel gedebatteerd werd over politiek, sociale rechtvaardigheid en investeren in je eigen ontwikkeling en die van de ander.

Al van jongs af aan was ik ge´ntrigeerd in hoe mensen met elkaar communiceren en dat heeft mij nooit meer losgelaten.
 

Nadat ik afgestudeerd was als agoge ben ik me gaan verdiepen in de Transaktionele Analyse en heb de opleiding afgerond in 1998 bij A.N.I.T.A. te Utrecht.
De TA is nog steeds een invalshoek van waaruit ik werk. De laatste jaren heb ik nog meerdere aanvullende persoonsgerichte trainingen gevolgd, de meeste recente hiervan is de opleiding tot Mindfulnesstrainer, momenteel volg ik de opleiding Voice Dialogue.

Rode draad in mijn leven en in de manier waarop ik vorm geef aan mijn werk, is het bezig zijn met groei en ontwikkeling, het in beweging komen en blijven.
Het zoeken naar nieuwe wegen en bronnen en de vraag hoe we ons verhouden tot dat wat we tegen komen in ons leven boeit en inspireert mij.
Wat zijn onze overtuigingen, gevoelens en drijfveren en wat betekenen die in contact met onszelf en met de ander? Wat heeft ons succes gebracht en wat staat ons succes in de weg?

Doorvoelen en ervaren, aanleren van nieuwe vaardigheden, confrontaties aangaan, bewust worden van overtuigingen, gedachten maar ook van emotie en gevoel, het leren nemen van eigen verantwoordelijkheid, dit alles binnen een veilige setting, zijn de belangrijkste kenmerken van mijn stijl van werken.

Doelen kunnen pas gerealiseerd worden als gevoel en verstand op een lijn zijn gebracht en blokkades die dat verhinderen worden opgeruimd.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam vanuit een eigen praktijk als coach en trainer, sinds 2002 te Maastricht.

Ik heb uitgebreide ervaring in coachen en trainen zowel in profit als in non-profit organisaties. Over Parnass | Profiel | Parnass en ik | Parnass en mijn bedrijf


Contact  |  Site Map